По дојавите за бомби нема ни онлајн настава: Наставници добиле известување за проблем со лиценците за „Тимс“, од МОН демантираат

Како што „360 степени“ доби информации од повеќе основни и средни училишта во Скопје, учениците се обидувале … Продолжи со читање По дојавите за бомби нема ни онлајн настава: Наставници добиле известување за проблем со лиценците за „Тимс“, од МОН демантираат