По четири турбулентни опозициски години и уште толку на власт, Заев пред заминување од кормилото на СДСМ

Некогашниот струмички градоначалник дојде на чело на својата партија како опозиционер, а си оди оттаму како премиер, … Продолжи со читање По четири турбулентни опозициски години и уште толку на власт, Заев пред заминување од кормилото на СДСМ