По 300 евра казна и тригодишна забрана за влез во земјава за тројцата бугарски државјани приведени на Деве Баир

По 300 евра казна, протерување и забрана за влез во С Македонија во траење од три години. … Продолжи со читање По 300 евра казна и тригодишна забрана за влез во земјава за тројцата бугарски државјани приведени на Деве Баир