По 16 години како народен правобранител, Иџет Мемети стана член на Советот на јавни обвинители

По 16 години на функцијата народен правобранител, за која мандатот му истекува за месецов, Иџет Мемети ќе … Продолжи со читање По 16 години како народен правобранител, Иџет Мемети стана член на Советот на јавни обвинители