Плусинфо: Жан Митрев повикан на распит во ОЈО

По објавувањето на сторијата на ИРЛ за лекувањето на пациенти со хемофилтрација, од ОЈО беше одлучено по … Продолжи со читање Плусинфо: Жан Митрев повикан на распит во ОЈО