Пленковиќ: Историјата ќе запише дека С. Македонија доби одлука за преговори со ЕУ за време на хрватското претседавањe

Мартовската одлука за започнување преговори за членство со Северна Македонија и Албанија ќе остане запишана во историјата … Продолжи со читање Пленковиќ: Историјата ќе запише дека С. Македонија доби одлука за преговори со ЕУ за време на хрватското претседавањe