„Плацови на Водно“ во финиш: Мијалков отфрли вина, Камчев се покаја, но за поинакво дело – пресуда на 21 април

Одбраната на Камчев побара судот да не ги конфискува плацовите на Водно кои сега се во сопственост … Продолжи со читање „Плацови на Водно“ во финиш: Мијалков отфрли вина, Камчев се покаја, но за поинакво дело – пресуда на 21 април