Платите на функционерите нема да се зголемуваат, но ланските 78 отсто им остануваат – пратениците ги изгласаа измените на шесте закони

Со изгласувањето на овие измени нема да биде одземено покачувањето од 78 отсто на платите што пред … Продолжи со читање Платите на функционерите нема да се зголемуваат, но ланските 78 отсто им остануваат – пратениците ги изгласаа измените на шесте закони