(ВИДЕО) Платформата против корупција бара оставка од обвинителот Јовески поради (не)постапувањето за пожарот во модуларната болница во Тетово

Клучната забелешка на претставниците на Платформата е што Обвинителството не навлегло во наводите што се понудени во … Продолжи со читање (ВИДЕО) Платформата против корупција бара оставка од обвинителот Јовески поради (не)постапувањето за пожарот во модуларната болница во Тетово