Платежна картичка од 6 илјади денари: Четвртиот пакет мерки ќе опфати повеќе дејности

Прва мерка од четвртиот пакет економски мерки е продолжување на поддршката за исплата на плати за вработени … Продолжи со читање Платежна картичка од 6 илјади денари: Четвртиот пакет мерки ќе опфати повеќе дејности