Петровска за Мицкоски: Еден ден „загрижен“ претседател на партија, друг ден „боемџија“

Дополнителната заменичка министерка за внатрешни работи во техничката влада Славјанка Петровска, вечерва го искритикува лидерот на опозицијата … Продолжи со читање Петровска за Мицкоски: Еден ден „загрижен“ претседател на партија, друг ден „боемџија“