Петровска: Пристигнато е ново барање од украинска страна за воена помош кое се разгледува во генералштабот

Барањето се разгледува во генералштабот на армијата, дали и во која мера можеме да одговориме. Ако добиеме … Продолжи со читање Петровска: Пристигнато е ново барање од украинска страна за воена помош кое се разгледува во генералштабот