Петровска по објавените снимки од нападот пред скопскиот локал: Уште колку ќе ѝ треба на внатрешната контрола во МВР да го констатира очигледното

Во објава на својот приватен профил на Фејсбук, министерката за одбрана поставува неколку прашања во врска со … Продолжи со читање Петровска по објавените снимки од нападот пред скопскиот локал: Уште колку ќе ѝ треба на внатрешната контрола во МВР да го констатира очигледното