Славјанка Петровска најави кандидатура за лидер на СДСМ

Освен Петровска, кандидатура за иден лидер на СДСМ најави и Јован Деспотовски, актуелниот директор на Дирекцијата за … Продолжи со читање Славјанка Петровска најави кандидатура за лидер на СДСМ