Петровска и Ковачки се соочија и во Собранието: Министерката најави тужба за клевета и навреда

Министерката вели дека не му се точни документите на пратеникот од ВМРО-ДПМНЕ и дека некој со тоа … Продолжи со читање Петровска и Ковачки се соочија и во Собранието: Министерката најави тужба за клевета и навреда