Петровска: Белград и Приштина мора интензивно да работат на дијалогот пред да биде предоцна

Министерката за одбрана, одговарајќи на прашања на новинарите, рече дека Северна Македонија ја следи ситуацијата не само … Продолжи со читање Петровска: Белград и Приштина мора интензивно да работат на дијалогот пред да биде предоцна