Петков до поддржувачите: Ќе се обидеме со независните пратеници – ако не, одиме на избори и на победа

Кирил Петков им се обрати на насобраните граѓани пред бугарското Собрание, веднаш откако беше изгласана недоверба на … Продолжи со читање Петков до поддржувачите: Ќе се обидеме со независните пратеници – ако не, одиме на избори и на победа