(ВИДЕО) Пет години заложби и пет тендери подоцна – ќе успее ли Собранието да изгради „глува соба“?

Пропаднаа четири тендери, а неодамна е распишан и петти за избор на фирма која треба да изгради … Продолжи со читање (ВИДЕО) Пет години заложби и пет тендери подоцна – ќе успее ли Собранието да изгради „глува соба“?