Пешев: Маркетите немаа доволно време да се приспособат, затворањето треба да биде последната мерка што ќе ја применат институциите

Според Пешев, затворањето на супермаркетите никому не носи бенефит, особено не сега, кога се намалени цените. Тој … Продолжи со читање Пешев: Маркетите немаа доволно време да се приспособат, затворањето треба да биде последната мерка што ќе ја применат институциите