Пендиков повторно не дојде во суд, обвинетиот рече дека не се чувствува виновен

Одбраната денеска во судница нагласи дека не станува збор за дело од омраза, односно дека нападнатиот Пендиков … Продолжи со читање Пендиков повторно не дојде во суд, обвинетиот рече дека не се чувствува виновен