Пендаровски: Згрозувачки се сомнежите за злоупотребите на Онкологија, крајно време е системот да се справи со криминалот

Претседателот повика на брзо и ефикасно комплетирање на истрагата преземена од МВР и Обвинителството и соодветна казна … Продолжи со читање Пендаровски: Згрозувачки се сомнежите за злоупотребите на Онкологија, крајно време е системот да се справи со криминалот