Пендаровски: Со внесувањето на Бугарите во Уставот не плаќаме никаква политичка цена, но власта нема 80 пратеници

Според претседателот на државата, опозицијата има националистички наратив за освојување на политички поени за случајот со Бугарија … Продолжи со читање Пендаровски: Со внесувањето на Бугарите во Уставот не плаќаме никаква политичка цена, но власта нема 80 пратеници