Пендаровски сè уште не одлучил дали ќе се кандидира за втор мандат

Во вечерашното телевизиско гостување, претседателот зборуваше и за други актуелни теми, меѓу кои и уставните измени за … Продолжи со читање Пендаровски сè уште не одлучил дали ќе се кандидира за втор мандат