Пендаровски: Резултатите се јасни, честитки до победниците

Кандидатот на СДСМ оцени дека поради теснопартиски и лични политички интереси, денеска на систематски и организиран начин … Продолжи со читање Пендаровски: Резултатите се јасни, честитки до победниците