Пендаровски: Резултатите не се такви какви што очекувавме, сметавме на помала разлика, од утре почнуваме од нула

„Јасно е дека уште пред да почне изборната трка политичката кондиција на коалицијата не беше на завидно … Продолжи со читање Пендаровски: Резултатите не се такви какви што очекувавме, сметавме на помала разлика, од утре почнуваме од нула