Пендаровски победи во Пекинг, Силјановска-Давкова во Њујорк, Османи во Загреб – како гласаше дијаспората

Интересно од гласањето во Љубљана е тоа што „изборната битка“ се водела меѓу двете жени кандидати – … Продолжи со читање Пендаровски победи во Пекинг, Силјановска-Давкова во Њујорк, Османи во Загреб – како гласаше дијаспората