Пендаровски одлучи да го потпише указот за измените на Кривичниот законик

Со измените во Кривичниот законик усвоени во Собранието, не е предвидена амнестија за кривичните дела сторени во … Продолжи со читање Пендаровски одлучи да го потпише указот за измените на Кривичниот законик