Пендаровски очекува новата влада целосно да ја спроведе ЕУ-агендата во клучните области

Претседателот Стево Пендаровски очекува новата влада целосно да ја спроведе ЕУ-агендата во клучните области, како и дека … Продолжи со читање Пендаровски очекува новата влада целосно да ја спроведе ЕУ-агендата во клучните области