Пендаровски не очекува блокада од Бугарија за преговорите со ЕУ, иако последните разговори во заедничката комисија завршиле неуспешно

Побитно од тоа кога ќе се случи меѓувладината конференција, според него, е што ќе содржи преговарачката рамка, … Продолжи со читање Пендаровски не очекува блокада од Бугарија за преговорите со ЕУ, иако последните разговори во заедничката комисија завршиле неуспешно