Пендаровски најави дека на црната листа на САД може да се најдат и актуелни функционери: Тројца дипломати собираа информации во земјава

Тимот бил во мисија да собира информации за она што се случува на политичката сцена, во бизнис … Продолжи со читање Пендаровски најави дека на црната листа на САД може да се најдат и актуелни функционери: Тројца дипломати собираа информации во земјава