Пендаровски ја достави до ДИК иницијативата за собирање потписи за претседателската кандидатура

Претходно денеска, актуелниот шеф на државата Стево Пендаровски на прес-конференција ја најави својата граѓанска кандидатура за претседател … Продолжи со читање Пендаровски ја достави до ДИК иницијативата за собирање потписи за претседателската кандидатура