Пендаровски и Силјановска-Давкова за неколку часа ги собраа потписите за нивните кандидатури за шеф на државата

Дел од медиумите, повикувајќи се на информации од ВМРО-ДПМНЕ, објавија дека Силјановска-Давкова до 12 часот успеала да … Продолжи со читање Пендаровски и Силјановска-Давкова за неколку часа ги собраа потписите за нивните кандидатури за шеф на државата