Пендаровски и Радев со бугарски авион ќе патуваат за Рим за заедничко одбележување на Денот на св. Кирил и Методиј

Делегациите на Република Северна Македонија и на Република Бугарија оваа година заедно ќе го одбележат Денот на … Продолжи со читање Пендаровски и Радев со бугарски авион ќе патуваат за Рим за заедничко одбележување на Денот на св. Кирил и Методиј