Пендаровски и државна делегација ќе присуствуваат на 78. сесија на Генералното собрание на Обединетите нации

Пендаровски на 22 септември ќе се обрати на Генералната дебата на 78. сесија на Генералното собрание на … Продолжи со читање Пендаровски и државна делегација ќе присуствуваат на 78. сесија на Генералното собрание на Обединетите нации