Пендаровски го свика Советот за безбедност по руската агресија врз Украина

Како НАТО-членка, се приклучуваме кон повикот на Алијансата насочен кон Русија за прекин на воените дејствија на … Продолжи со читање Пендаровски го свика Советот за безбедност по руската агресија врз Украина