Пендаровски ги повикува сите кандидати за претседател на мастер дебата: Ќе водиме позитивна и европска кампања, велат од неговиот изборен штаб

Во врска со мастер дебатата, како што појасни Кузеска, веќе е контактирано со изборните штабови на другите … Продолжи со читање Пендаровски ги повикува сите кандидати за претседател на мастер дебата: Ќе водиме позитивна и европска кампања, велат од неговиот изборен штаб