Пендаровски е главен виновник за лошиот извештај на „Фридом хаус“, сметаат од ВМРО-ДПМНЕ

Според ВМРО-ДПМНЕ, Пендаровски пет години не кажал ништо за ниту еден криминал. Оттаму нагласија дека шефот на … Продолжи со читање Пендаровски е главен виновник за лошиот извештај на „Фридом хаус“, сметаат од ВМРО-ДПМНЕ