Педесет илјади гласа предност за ВМРО-ДПМНЕ го чини СДСМ инстант-раздружувањето со Беса и со ДОМ/ ЛДП

Според пресметките на „360 степени“, врз основа на денешните податоци од ДИК до 15 часот, ВМРО-ДПМНЕ има … Продолжи со читање Педесет илјади гласа предност за ВМРО-ДПМНЕ го чини СДСМ инстант-раздружувањето со Беса и со ДОМ/ ЛДП