Патувањето со авион не е ризик за ширење на ковид-19, патниците не треба да одат во карантин, препорача ЕК

Европската комисија (ЕК) денеска им препорача на земјите членки на ЕУ да не ги сметаат авиопатниците како … Продолжи со читање Патувањето со авион не е ризик за ширење на ковид-19, патниците не треба да одат во карантин, препорача ЕК