Пациент од Кичево по грешка заведен како позитивен на ковид-19, семејството бара одговорност

19-годишно момче од Кичево било хоспитализирано во Охрид со пневмонија, каде двата теста за коронавирус биле негативни. … Продолжи со читање Пациент од Кичево по грешка заведен како позитивен на ковид-19, семејството бара одговорност