Патни трошоци на пратениците: Во 2022 година инкасирале вкупно 360 000 евра

Пратениците на СДСМ пријавиле најмногу патни трошоци – 133 000 евра, додека на ВМРО-ДПМНЕ побарале 132 илјади … Продолжи со читање Патни трошоци на пратениците: Во 2022 година инкасирале вкупно 360 000 евра