Партиите треба да седнат на маса и да разговараат за уставните измени, вели Ковачевски по условите од АА и Беса

Премиерот вели дека гледа оти сите политички партиите имаат позитивен однос кон уставните измени, па дури и … Продолжи со читање Партиите треба да седнат на маса и да разговараат за уставните измени, вели Ковачевски по условите од АА и Беса