Парно и струја ќе има до крајот на грејната сезона, уверуваат Ковачевски и Бектеши

Директорот на ЕСМ, Васко Ковачевски и министерот за економија Крешник Бектеши уверуваат дека скопјани ќе имаат парно … Продолжи со читање Парно и струја ќе има до крајот на грејната сезона, уверуваат Ковачевски и Бектеши