Парно и гас ќе има и по 1 јануари, уверува Ковачевски

Според она што го имаме како информација во Владата од надлежните министерства, пред сè од Министерството за … Продолжи со читање Парно и гас ќе има и по 1 јануари, уверува Ковачевски