Парите за кои се сомничи дека ги проневирил Зеќири завршиле во хрватска фирма, тврди Русковска

Зеќири доби 30-дневен притвор, додека за хрватските државјани сознанијата се дека се надвор од земјата Паричните средства … Продолжи со читање Парите за кои се сомничи дека ги проневирил Зеќири завршиле во хрватска фирма, тврди Русковска