Палестинците во паника од најавите за израелска копнена офанзива на Рафах, ОН предупредува – нема повеќе каде да бегаат

Повеќе од 1,3 милион луѓе сега се сместени во шаторски град кој се простира речиси до египетската … Продолжи со читање Палестинците во паника од најавите за израелска копнена офанзива на Рафах, ОН предупредува – нема повеќе каде да бегаат