Падна веб-страницата на Собранието

Официјалната веб-страница на Собранието е нефункционална. Проблемите се забележуваат во последните неколку часа, кога интернет-страницата воопшто не се отвора или ако се отвори по неколку … Продолжи со читање Падна веб-страницата на Собранието