Падна договор: Минималната плата се зголемува на 18 000 денари

По долги преговори, вечерва падна договор – минималната плата се зголемува на 18 000 денари. Оваа сума ќе се исплаќа како минимална со … Продолжи со читање Падна договор: Минималната плата се зголемува на 18 000 денари