Оваа и следната недела ќе бидат испорачани најголем дел од учебниците за прво, второ, четврто и петто одделение

Според Концепцијата за основно образование која од лани се спроведува етапно, за учениците од второ и од … Продолжи со читање Оваа и следната недела ќе бидат испорачани најголем дел од учебниците за прво, второ, четврто и петто одделение