Отворена границата со Египет, се евакуираат странци и тешко повредени од Газа

Договорот им дозволува на имателите на странски пасоши и на некои критично повредени лица да излезат од … Продолжи со читање Отворена границата со Египет, се евакуираат странци и тешко повредени од Газа